Links,
Bij dit restaurant zijn sinds 1991 diverse installatiewerkzaamheden uitgevoerd.
De renovatie van het restaurant is begonnen met de bar, daarna de kegelbaan, keuken, dames-herentoilets, garages, bovenwoning, en alle plattedaken zijn voorzien van een nieuwe bitumen dakbedekking etc.
Rechts, Fa. Looms gecertificeerd Kraan- en Transportbedrijf.
Sinds 1991 zijn in de loop der jaren hier diverse  lood-gieters-, verwarmings- en onderhoudswerk verricht.
Links, bij Loohuis Heftruckservice hebben wij vanaf 1991 het gehele onderhoud en reparatiewerk zowel prive als zakelijk voortgezet.  
Rechts, vanaf 1991 verzorgen wij service en alle installatieonderhoud aan dit bedrijfspand van voormalig tandartsenpraktijk Braakman en Rietman en nu van Dental Clinics.
Links, Aerolux verlichtingstechniek Oldenzaal.
Voor deze opdrachtgever verrichten wij al vele jaren zijn gevraagde installatiewerkzaamheden. Ook aan zijn nieuwe bedrijfspand in 2005.
Leveren en monteren sanitair, gas-, warm- en koudwaterleidingen, brandhaspels, luchtleidingen, riolering, luchtverwarmingsheater en een centrale verwarmingsinstallatie.
Loodgieterswerk: diverse ontluchtingskappen, rookgasafvoerkappen en montage hemelwaterafvoerbuizen.
Rechts, 2007 voor MeZoDo eigenaar H. Meijer hebben wij tijdens de verbouwing het sanitair in de toiletgroep vernieuwd en het electra-, water-, gas-, en verwarmingsinstallatie deels hergebruikt en deels vernieuwd.
Links, bij drukkerij Wessels hebben wij in het oude bedrijfspand veel installatiewerk verricht.
Wegens geplande woningbouw Rosmark complex heeft de fa. Wessels zich kort geleden gevestigd in dit mooie bedrijfspand.
Rechts, met www.bouwbedrijfpaalvast.nl zoals u kunt zien op de site hebben wij bij verschillende projecten samengewerkt, waarbij Fa. Paalvast de  bouwkundige werkzaamheden uitvoerden en wij de electrotechnische-, verwarmingsinstallaties en het  loodgieterswerk incl. dakbekking, lood- en zinkwerkzaamheden uitvoerden.
Links, bij SGU verlichting nederland bv is door ons bedrijf de electrotechnische installatie, centrale-verwarming, loodgieterswerk en het sanitair aangebracht, tevens de reclamebak met verlichting gemaakt en aan de gevel gemonteerd.
TOP

   *
Het nieuwe bedrijf  IPB4U  is gevestigd  in deze gerenoveerde oude boerderij te Vriezenveen.
Hier worden mensen geholpen, die door welke oorzaak dan ook direct tijdelijke hulp nodig hebben.
Wij hebben voor dit nieuwe bedrijf de bestaande jonge installatie die aangelegd is door een ander installatiebedrijf op vele punten veranderd en verbeterd waardoor de klachten zijn verdwenen.