Links, 1998 in opdracht van onze klant hebben wij  te Nijverdal in deze woning de cv installatie aangelegd met een HR combiketel, incl. paneelradiatoren en vloerverwarming.
De sanitaire installatie incl. montage van sanitair in een luxe badkamer, douche en 2 toilet-combinaties.
Loodgieterswerk incl. loodwerk, zinken goten, zinken regenwaterafvoerbuizen, zinken roofen-dak en de bitumen dakbedekking.
Rechts, 2002/2003 in opdracht van deze klant te Albergen hebben wij de centraleverwarming met radiatoren, HR combiketel incl. de vloer-verwarming aangelegd.
Ook hebben wij het sanitairwerk, gas-, water-, en de afvoerleidingen gemonteerd.
Loodgieterswerk incl. het bladloodwerk verricht.
Alle kilgoten, mastgoten, tussendakje en de regenwaterafvoerbuizen zijn gemaakt van roodkoper.
Rechts, in opdracht van deze klant hebben wij tijdens de eerste verbouwing het gehele  loodgieterswerk, de centraleverwarmings-installatie met vloerverwarming veranderd.
Maar ook de aanleg van een grote badkamer met luxe cleopatra stoomdouche en een 2 persoons bubbelbad aangelegd.
Met de tweede aanbouw kregen wij ook de opdracht het installatiewerk t.b.v. een nieuwe luxe keuken te verichten en deze aanbouw ook van vloerverwarming te voorzien.  
Links, het mooie van deze woning is, een groot deel van de bestaande santitaire installatie en het loodgieterswerk is in loondienst in 1975 bij de oude werkgever van Frans Hoek uitgevoerd.
In 2002 in opdracht van de zoon van deze klant hebben wij de bestaande sanitaire installatie en het loodgieters gerenoveerd. De verwarming installatie van twee nieuwe combiketels voorzien t.b.v. een tweede badkamer, douche, toiletten en zwembad. Van deze nieuwe aanbouw hebben wij ook het loodgieterswerk verricht.
Links, jaar 2000 hebben wij voor deze klant een spoed reparatie in zijn bar verricht, vanaf die dag hebben wij zijn monumentale vila Amsterdamsestijl met een installatie uit 1930 in onderhoud gekregen en zijn cv ketel vevangen. In zijn luxe badkamer hebben wij het sanitair vernieuwt incl een regendouchekop met zijdouches aangebracht. In zijn andere badkamer hebben wij ook het santair vernieuwt en een cleopatra stoom-douchecabine gemonteerd. Op de begaande grond het toilet vernieuwt.
Rechts, deze klant, zelfstandig electra installateur heeft zijn eigen woning voorzien van electra vloer-verwarming.
Wij kregen opdracht in zijn huis de bestaande sanitaire installatie te renoveren en een nieuwe luxe badkamer incl. toilets aan te brengen.
Wij hebben tevens een 70 m2  roodkoperen-felsendak aangebracht, alle bestaande zinken-mastgoten vervangen door roodkoperenbak-goten. De regenwaterafvoer-buizen zijn uitgevoerd in wit kunststof. 
Links, in opdracht van deze klant hebben wij een grotere indirekte boiler t.b.v. 2 regen-douches en een dubbele wastafel gemonteerd.
Wij hebben de vloeren in de woonkamer, keuken, hal, toilet en de badkamerop de verdieping van vloerverwarming voorzien.
De gas-en waterleidingen t.b.v. luxe keuken en  gashaard vergroot.
TOP

   *
Rechts, in opdracht van deze klant hebben wij diverse reparatie en verbeteringen aan de installaties in de deze woning verricht. Volgens een vrijblijvende afspraak  onderhouden wij nu jaarlijks zijn  cv combiketel .