Hier ziet u een nieuwe berging met een verwarmde zithoek waar wij het lood-, zinkwerk alsmede de installatie van riolering, water en electra etc. verzorgt hebben. Onder de overkapte zithoek is een infrarode straalverwarming met afstandbediening aangebracht.
Hier ziet u een verdiepingsvloer waaronder wij de electra-, verwarming-, gas-, water- en de riool afvoerleidingen gemonteerd hebben ten behoeve van een toilet met wastafel in een verwarmde werkplaats, kantoor en opslagruimte.
Hier hebben wij deze Nefit HR  cv combi-  ketel geleverd en de benodigde leidingen aangesloten incl. kamerthermostaat, expantievat incl. een service overeenkomst. Bij deze verkoop-overeenkomst verhelpen wij de storingen incl. het vervanging van defecte onderdelen en de voorrrijkosten tot 2 jaar na montage.
Hier ziet u twee erkers waarbij wij in opdracht van Timmer en Bouwbedrijf  Fa. Paalvast het electra, verwarming en het loodgieteswerk uitgevoerd  hebben.
Ook hier is Timmer en Bouwbedrijf Fa. Paalvast waar wij veel mee samenwerken bezig met een kap-constructie met  gebinten die het gewicht van de dakpannen kunnen dragen. Deze gebinten constructie gebruikte men vroeger veel bij het bouwen van boerderijen.
Ook hier zijn wij met Timmer en Bouwbedrijf Fa. Paalvast bezig het clubhuis aan de Schuilenburglaan 1A van de  hondenvereniging DTS-ALMELO na de brand en waterschade. De gehele E + W technische installaties wordt weer gereviseerd zodat alle clubleden en bezoekers weer behaaglijk in het clubhuis kunnen vertoeven.

Wij willen "het bestuur",
alle clubleden en de Fa. Paalvast bedanken dat ons installatiebedrijf deze opdracht mocht uitvoeren.
Wij kunnen ook een groot gedeelte van de technische installatie bij prive zwembaden in samenwerking met een zwembad specialist voor u installeren.
Bijvoorbeeld een HR cv ketel incl. boiler voor het warme douchewater. Waarbij deze HR cv ketel tevens het zwembadwater, de vloerverwarming en (indien aanwezig) de benodigde warmte voor een ontvochtigings-installatie kan leveren. Zoals hier op de foto door ons is aangelegd.
TOP

   *